Untitled Document
 
 
 
  2025 Jan 28

----

28/07/1446

----

9 بهمن 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

يعلي بن مره مي‌گويد: حسن و حسين به سمت رسول‌خدا صلی الله علیه و آله و سلم با يكديگر مسابقه مي‌دادند؛ يكي از آنها زودتر از ديگري به آن حضرت صلی الله علیه و آله و سلم  رسيد. رسول‌خدا صلی الله علیه و آله و سلم دست مباركش را به گردن او انداخت و او را در آغوش گرفت و يكايك آنها را بوسيد و سپس فرمود: (إنّي أحبّهما فأحبّوهما. أيّها الناس، الولد مبخلة مجبنة) يعني: «من، اين دو را دوست دارم؛ شما نيز آنها را دوست بداريد. اي مردم! فرزند، مايه‌ي بخل و ترس والدين است».
  مسند احمد (4/172)؛ سنن ابن ماجه، شماره‌ي3666؛ بوصيري در الزوائد گفته است: سندش، صحيح است و راويان آن، ثقه مي‌باشند؛ نگا: سير أعلام النبلاء (3/255).

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

اجتماعی>زن>زن > مشورت با زنان

شماره مقاله : 10826              تعداد مشاهده : 543             تاریخ افزودن مقاله : 27/6/1390

مشورت با زنان

این قول كه مي گویند پيامبر صلى الله عليه و سلم با زنانش مشورت ميكرد و سپس مخالف آنها عمل ميكرد صحيح نيست، بلكه منظور از مشورت کردن، يافتن راه درست تر و صحيح تر است و اگر قرار بود مخالف آنها عمل كند مشورت معنايى نداشت، و سيرت پيامبر صلى الله عليه و سلم نشانگر خلاف آنچه كه ميگوييد است، همانطور كه وقتي پيامبر اکرم صلى الله عليه وسلم از نوشتن صلحنامه حديبيه فراغت يافتند، به صحابه فرمودند: " قوُمُوا فَانحروا "، يعنى: «برخيزيد و قرباني‌هايتان را ذبح کنيد»، ولى از انجاييكه صحابه بعلت اين صلح و عدم انجام عمره نكران بودند هيچيک از آنان از جايش برنخاست كه قربانيش را انجام دهد، و پيامبر صلى الله عليه و سلم سه بار فرمانشان را تکرار کردند. وقتي هيچيک از آنان از جاي برنخاست، بر اُمّ‌سلمه رضي الله عنها وارد شدند، و رفتاري را که آن جماعت با آن حضرت کرده بودند، براي او بازگفتند. ام سلمه گفت: اي رسول‌ خدا، دوست داريد که چنان کنند؟ بيرون شويد، آنگاه با هيچکس حتي يک کلمه حرف نزنيد، و شتر خودتان را قرباني کنيد، و سلماني خودتان را صدا بزنيد تا سرتان را بتراشد. رسول‌اکرم صلى الله عليه وسلم برخاستند و بيرون شدند، و با احدي صحبت نکردند، و همان کارها را کردند. شترشان را نحر کردند، و سلماني خودشان را صدا زدند و سرشان را تراشيد. مردم که چنين ديدند، همگي برخاستند و قرباني کردند و سرهاي يکديگر را مي‌تراشيدند، حتي از شدت اندوه نزديک بود همديگر را بکشند.
در اين حادثه پيامبر صلى الله عليه و سلم از مشورت همسرش ام سلمه پيروى كرد و نتيجه را نيز ملاحظه كرديم كه صحابه از كارشان پشيمان شدند و قربانیشان را انجام دادند، و سرشان را تراشيدند.

والله اعلم
وصلی الله وسلم علی محمد و علی آله و اتباعه الی یوم الدین
سایت جامع فتاوای اهل سنت و جماعت
IslamPP.Com



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

ابوعبدالرحمن سلمی رحمه‌الله گفت: «دوست دارم در حالی بمیرم که در سجده‌گاه خود هستم». الطبقات الكبري (6/174).

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 14286
دیروز : 21284
بازدید کل: 9386633

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010