Untitled Document
 
 
 
  2024 Nov 21

----

19/05/1446

----

1 آذر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

پيامبر صلى الله عليه و سلم فرمود : "ما من مسلم يقرض مسلما قرضا مرتين إلا کان کصدقتها مرة" (صحيح – روايت ابن ماجة : 1956)
«هر مسلماني که دوبار به مسلماني قرض بدهد، مانند اين است که يکبار به او صدقه داده باشد».

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

الهیات و ادیان>مسائل و عقايد اسلامي>حجاب > صدف حجاب برای مروایدهای امت محمد

شماره مقاله : 1384              تعداد مشاهده : 745             تاریخ افزودن مقاله : 16/11/1388

صدف حجاب برای مروایدهای امت محمد  

خواهرم !

خداوند متعال حجاب را براي زنان مسلمان واجب کرده است ، و آن را يکي از راههاي نجات و سعادت آنها قرار داده است ؛ حجاب نشانه ايمان و اطاعت از خدا و عفّت و پاکدامني است و زنان را کرامت مي دهد و آنها را حفظ مي‌کند و بهترين و مهمترين وسيله براي تقوا و حياء است و جامعه‌اي که زنان آن با ‌حجاب هستند ، جامعه‌اي با عزّت و باکرامت است و هميشه از بلا ها و فتنه ها محفوظ و مصون مي‌ماند.

 براي آشنايي بيشتر با ارزشهاي حجاب ، به آياتي که در رابطه با حجاب هستند ، مراجعه کنيد . (سوره احزاب آيه 33، 36 ،53 ،59، و کل سوره نور)

 

شرايط حجاب اسلامي

 

1- پوشاندن همه بدن زن :

لباس مي‌بايست تمام بدن زن را بپوشاند از سرتا پا. امروزه متأسفانه مي بينيم خيلي از زنان گردنشان و بازوها و ساعدشان نمايان است يا اينکه بدون جوراب با پاي لخت از خانه خارج مي شوند درحاليکه خارج شدن با اين وضعيت حرام و گناه بزرگي است.

 

2- لباس و چادر زن بايد ضخيم باشد و نازک و شفاف نباشد :

 چادر نازکي كه بدن زن از زير آن نمايان است حجاب نيست ؛ بلکه خود فتنه‌اي بزرگ است که جامعه را بسوي فساد مي‌کشاند و يکي از نشانه‌هاي قيامت است که پيامبر(ص) بدان اشاره فرموده‌اند : «که در امت من زناني پيدا مي شوند که لباس پوشيده‌اند ولي عريان هستند و اينها وارد بهشت نمي شوند و حتي بوي بهشت هم به مشامشان نمي خورد».

 با استناد به اين حديث چادرهاي نازک و شفّافي که امروزه زنان استفاده مي کنند و دست و گردن و بدنشان مشخّص است ؛ حرام است و اين زنان شامل زناني هستند که پيامبر (ص) آنها را جهنّمي معرفي کرده است.

 

3- لباس زن بايد گشاد باشد و چسبيده و تنگ نباشد:

 يکي از فتنه‌هاي ديگري که دامنگير جامعه اسلامي شده است ، لباسهاي تنگ است که بدن زنان را مشخّص ميكند و برآمدگي‌هاي بدنشان را نمايش مي دهد و باعث ميشود که مردان را از راه عفّت و پاکدامني خارج سازد و باعث فساد و شر مي گردد، 

 

خواهران گرامي بايد توجه داشته باشند که لباسشان بايد از بالا تا پايين (از شانه تا انگشتان پا) يکنواخت و يک اندازه گشاد باشد و بايد متوجه خطر لباسهايي که امروزه استعمار براي زنان طراحي مي کند ، باشند و مدلهايي که امروز در بازار است اکثراً غيرشرعي است.

 

4-يکي از شرايط ديگر چادر آن است که خود چادر زينت نباشد:

 بعضي از چادرها بجاي اينکه حجاب باشند و زن را بپوشانند و زيبايي زن را پوشش دهند، خود وسيله‌اي شده‌اند براي زيباتر کردن زنان و زنان را بيشتر مورد توجه قرار ميدهد و نظر مردان را بيشترجلب مي کند. چادرهايي که گلدوزي شده يا رنگهايي زيبا و طرحهاي متنوع به کار رفته حرام ميباشد، چون باعث فتنه و فساد مي‌شود.

 

5- لباس زن نبايد شبيه لباس مرد باشد: 

در حديثي پيامبر(ص) مي فرمايد:«از ما نيست زني که خود را شبيه مرد سازد و مردي که خود را شبيه زن سازد.» در حديثي ديگر مي فرمايد: «سه نفر فرداي قيامت وارد بهشت نمي‌شوند و خداوند به آنها نگاه نمی کند یعنی لطف و رحمت خدا شامل آنها نمی شود :فرزندي که نافرماني پدر و مادر کند، زني که خود را شبيه مردان نمايد، مرد بي غيرت».

طبق اين حديث پيامبر(ص) پوشيدن لباسهايي که شبيه لباس مردان است، براي زن حرام است که امروزه متأَسفانه در بين زنان و دختران مسلمان زياد شده است و دختران و زنان مسلمان پيراهن، شلوار و لباسهاي مردانه مي پوشند و با آن در خانه و مکانهاي عمومي ظاهر ميشوند و به آن افتخار ميکنند ، در حاليکه خشم و لعنت خدا را براي خود مي‌خرند.

يکي از چيزهايي که امت را هلاک ميکند بي‌حجابي و بي‌عفّتي است.

 امروزه ما شاهد هستيم که گروههايي از امت به همين دليل بوسيله سيل، زلزله، طوفان، امراض، انفجار در هواپيما و قطار و غيره هلاك مي‌شوند.

مادران محترم بايد توجه داشته باشند که خارج شدن دخترانشان با مانتوي کوتاه و شلوار حرام است و بايد سعي داشته باشند که دخترانشان با مانتوي بلند و چادر خارج شوند، زيرا همانندي با مردان سبب ميشود كه لعنت خدا شامل آنها شود و بايد مراقب باشند که دخترانشان بدون حجاب خارج نشوند.

 

6- لباس و حجاب زن نبايد خوشبو و معطّر باشد:

در حديثي پيامبر(ص) مي فرمايد:«أَيُّمَا امْرَأَةٍ اسْتَعْطَرَتْ ثُمَّ خَرَجَتْ فمرت على قوم ليجدوا رِيحُهَا فَهِيَ زَانِيَةٌ وَكُلُّ عَيْنٍ زَانية»،«هر زني که عطر بزند، سپس [از خانه] خارج شود و از [کنار] گروهي رد شود تا بوي عطر او را احساس کنند، پس او زنا کار است و هر چشمي که او را مي‌بيند، زناکار است».

 

استفاده کردن از عطر و خوشبويي در منزل براي شوهر ثواب دارد اما در صورتي که زن از خانه خارج شود حق ندارد با لباسي که در آن عطر استفاده کرده خارج شود چون باعث تحريک مردان ميشود و آنها را به فتنه مي‌اندازد و هر زني که بوي عطر لباسش باعث فتنه شود، عذاب خدا دامنگيرش ميشود.

 

خلاصه:

 

اشکالاتي در حجاب و چادر زنان

1- چادرشان تمام بدنشان را نمي پوشاند 

2-چادرها نازک وشفّاف هستند.

3-چادرها زينتي و فريبنده هستند

4-چادرها خوشبو و معطّر هستند.

 

اشکالاتي در استفاده از چادر

1-چادر را دورگردن مي پيچند و تمام لباسشان از عقب و جلو نمايان است.

2-چادر را بدون مقنعه مي پوشند.

3-چادر را طوري مي پوشند که موي جلوي سر و گاهي هم ساير اعضاي بدنشان پيدا است.

 

 بترسيد از روزي که هيچ پناهگاهي به جز الله نداريد.

 

 

 

 



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

ایوب سختیانی رحمه الله فرمودند: «هرکس ابوبکر صدیق را دوست بدارد، براستی که دین را برپا داشته، و هرکس عمر را دوست بدارد، براستی که روشن ترین راه (را یافته است)، و هرکس عثمان را دوست بدارد، براستی که به نور دین منور گشته، و هرکس علی ابن ابطالب را دوست بدارد، براستی که به دستاويزي‌ محكم‌ و استوار چنگ‌ زده‌ است، و هرکس در باره اصحاب محمد صلی الله علیه وسلم نیکو بگوید و گمان نیک داشته باشد، براستی که از نفاق بریء است». رواه اللالكائي في " شرح أصول اعتقاد أهل السنة والجماعة " (7/1316).

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 1500
دیروز : 5614
بازدید کل: 8791659

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010