|
|
قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين». امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل». |
|
الهیات و ادیان>فرقه ها و مذاهب>امام حسین رضی الله عنه > چرا علمای تشیع زندگی حضرت حسین (رض) را سانسور می کنند؟
شماره مقاله : 1634 تعداد مشاهده : 439 تاریخ افزودن مقاله : 1/3/1389
|
چرا علمای تشیع زندگی حضرت حسین (رض) را سانسور می کنند؟
در باره زندگی حضرت حسین پیش و پس از قیام
بخش اول : پیش از قیام در حالیکه حضرت حسین (رض) حدود ۵۷ سال زندگی کرده است ، علما و مداحان تشیع فقط چند ماه آخر زندگی او را بیان می کنند ! این سانسور ، حذف و نادیده گرفتن بیش از ۵۶ سال از زندگی آن حضرت ، عمدا صورت می گیرد و به علت آن است که عملکرد و مواضع حضرت حسین در این ایام ، بطلان عقاید تشیع را ثابت می کند ! در نتیجه این سانسور است که اکثریت قریب به اتفاق شیعیان در حالیکه برای لحظه به لحظه روزهای حضور در کربلا داستانها و روایات راست و دروغ بی شماری را شنیده اند، از شرح حال کامل و عملکرد بیش از ۵۶ سال از زندگی حضرت حسین بی اطلاع هستند ! در ادامه مواردی از زندگی و عملکرد حضرت حسین را بطور خلاصه بیان می کنم و از خوانندگان محترم ، خصوصا شیعیان می خواهم در باره این موارد به تحقیق و مطالعه بپردازند تا به تضاد عقاید و عملکرد حضرت حسین و پدر و برادرش با آنچه که مدعیان تشیع می گویند بیشتر آشنا گردید . براین اساس است که ما مدعیان تشیع را به هیچ وجه شیعه و پیرو حضرت علی و اولادش نمی دانیم و اینها را کذاب و دروغ گو می دانیم .
قسمت اول به این موارد توجه کنید : ۱ – حضرت حسین در سال چهارم هجری به دنیا آمد و هنگام وفات حضرت رسول اکرم (ص) سن او ۶ سال بوده است . ۲ – دردوران حضرت ابوبکر صدیق (رض) : در این دوران به علت سن اندک او نقش و فعالیت چشمگیری نداشته است . ۳ – در دوران حضرت عمر فاروق (رض) : در دوران خلافت افتخار آمیز حضرت عمر فاروق نیز به علت نوجوانی نتوانسته است در عملیات نظامی و جهادی شرکت کند . اما در دراواخر این دوره در جلسات و مجالس مشورتی که برای حل مسائل و اداره بهتر امور کشوری توسط حضرت عمر تشکیل می گردیده ، شرکت می کرده است . ۴ – در دوران حضرت عثمان (رض): در دوران حضرت عثمان ، حضرت حسین نیز همچون برادرش حسن و فرزندان سایر اصحاب ، همراه مجاهدان اسلام در عملیات نظامی و جهادی شرکت می کرده است . از جمله در عملیات جهادیی که در شمال آفریقا و نیز در ایران ( فارس و طبرستان ) انجام گرفتند ، حضور داشته است . ۵ – در هنگام محاصره خانه حضرت عثمان : در هنگام محاصره خانه حضرت عثمان به دستور حضرت علی (رض)، حضرات حسن و حسین همراه با عده ای از فرزندان اصحاب به عنوان مدافع از خانه حضرت عثمان حفاظت می کردند ومانع از ورود شورشگران به داخل خانه می شدند . ۶ – در دوران حضرت حسن (رض): در این دوران با برادرش همراهی و همکاری کامل داشته است و از پیمان صلح و آشتی حضرت حسن با معاویه حمایت کرده است وبه مفاد آن مقید و وفادار بوده است . پس از صلح بین حسن و معاویه ، روابط آنها حسنه بوده است و معاویه سهم حضرات حسن و حسین را از بیت المال پرداخت می کرده است . ۷ – در دوران معاویه : - پس از مرگ حضرت حسن ، حضرت حسین همچنان در بیعت با معاویه باقی بوده و معاویه نیز سهم او را از بیت المال پرداخت می کرده است . - در سال ۵۱ مسلمانان به فرمان معاویه عملیاتی جهادی برای فتح قسطنطنیه شروع کردند ، در این عملیات حضرت حسین همراه با بزرگانی ازقبیل ابوایوب انصاری ، عبدالله بن عباس و عبدالله بن جعفر( شوهر زینب) حضور داشتند.
قسمت دوم حال پس از بیان موارد فوق توجه شما را به نکات زیر جلب می کنم : ۱ - خلفای راشدین به حضرت حسین بسیار محبت می کردند و احترام قائل بوده اند ، بدیهی است که این احترام و محبت یک طرفه نبوده است و حضرت حسین نیز برای خلفاء احترام قائل بوده است و پشت سر آنها نماز خوانده و به عنوان یک شهروند مسلمان در نظام اسلامی تحت رهبری خلفاء سهم و حق و حقوق داشته است . زیرا همچون پدرش ، برادرش و نیز سایر اصحاب تحت بیعت با خلفاء بوده و از بیت المال حقوق می گرفته و جزئی از امت مسلمان محسوب می گردیده است . ۲ – به حضور خلفای راشدین می رفته است و به شام نیز رفته و با معاویه ملاقات می کرده است ، از شما می خواهم چگونگی این ملاقات ها و مهمانی رفتن ها و شیوه گفتگوی آنها را باهم برای خود مجسم سازید و احترام وتعارفات معمول در این ملاقات ها را در نظر بگیرید . ۳ – دفاع حضرت حسین از خانه حضرت عثمان روشنگر این حقیقت است که حضرت علی (رض) و فرزندانش از عملکرد شورشگران بر ضد حضرت عثمان راضی نبوده اند . ۴ – حضرت حسین در دوران عثمان و معاویه درعملیات نظامی و جهادیی شرکت می کرده است که فرماندهی عالی آن حضرت عثمان و یا معاویه بوده اند و فرماندهی عملیات بر عهده اشخاص دیگری بوده است و حضرت حسین به اصطلاح امروزی به عنوان سرباز در عملیات حضور داشته است . ۵ – پس از صلح حضرت حسن با معاویه و واگذاری خلافت به معاویه ، حضرت حسین نیز با معاویه بیعت کرده و همچون سایرین سهم خود را از بیت المال می گرفته است .
|
بازگشت به ابتدای
صفحه
بازگشت به نتایج قبل
چاپ
این مقاله
ارسال مقاله به دوستان |
|
|
|
|
|