Untitled Document
 
 
 
  2024 Dec 03

----

01/06/1446

----

13 آذر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

 پيامبر صلى الله عليه و سلم فرمودند: "أکمل المؤمنين إيمانا أحسنهم خلقا، و خيارکم خيارکم لنسائهم " (صحيح – ترمذى 928)، يعنى: "کاملترين مؤمنان از لحاظ ايمان، خوش اخلاقترين آنان‌اند و بهترين شما کساني هستند که براي همسرانشان بهترند"

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

الهیات و ادیان>فرقه ها و مذاهب>شیعه > هدف شیعه از انتساب به اهل بیت

شماره مقاله : 2097              تعداد مشاهده : 367             تاریخ افزودن مقاله : 18/4/1389

هدف شیعه از انتساب به اهل بیت


س  – چرا علمای شیعه خود را به اهل بیت منتسب می­کنند؟
ج- امیر مؤمنان علی رضی الله عنه  گفت: «اگر شیعیانم را مورد بررسی قرار دهم آنها را جز افرادی ستایشگر نخواهم یافت، و اگر آنان را بیازمایم آنان را جز افرادی مرتد نخواهم یافت، و اگر آنان را پالایش و تصفیه کنم از هزار نفر یکی خالص نخواهند شد، و اگر آنان را غربال کنم چیزی از آنها باقی نمی­ماند مگر کسی که از من بوده باشد، آنها از دیر باز است که بر تخت و بالش تکیه زده اند و گفتند: ما شیعیان علی هستیم...»[1]. 
همچنین فرمود: «ای شبه مردان نامرد، عقلهایتان کودکانه و خردتان زنانه است، ای کاش شما را نمی­دیدم و نمی شناختم، شناختی که باعث پشیمانی گردید، و نکوهش به دنبال داشت، خداوند شما را نابود کند! دلم را آکنده از چرک کردید، و سینه ام را سرشار از خشم نموده­اید...»[2].
و حسین رضی الله عنه  دستهایش را به سوی آسمان برافراشت و علیه شیعیان خود دعا کرد و گفت: « بار خدایا اگر آنان را تا مدتی برای بهره مندی از دنیا باقی گذاشتی آنان را متفرق گردان ، و چنان کن که حاکمان هیچگاه از آنان راضی نباشند، آنها ما را فراخواندند تا یاریمان کنند، سپس برای قتل و کشتار ما به پا خاستند»[3].
وقتی هم که ایشان رضی الله عنه  مورد اصابت قرار گرفت و زخمی شد گفت: سوگند به خدا به نظرم معاویه برای من از اینها بهتر است، اینها ادعا می­کنند که شیعه و طرفدار من هستند، اما برای کشتنم تلاش می­کنند، و مالم را ربودند، سوگند به خدا اگر از معاویه پیمان بگیرم که خون من ریخته نشود و در میان خانواده ام با امنیت زندگی کنم بهتر از این است که اینها مرا بکشند و آنگاه خانواده ام از دست برود....»[4].
و وقتی زین العابدین زنان کوفه را دید که گریبانشان را پاره کرده و همراه مردان گریه می­کنند با صدایی ضعیف (که به علت بیماری ضعیف شده بود)[5] گفت: «اینها ما را کشتند که برای ما گریه می­کنند»[6].
و زینب بنت علی رضی الله عنهم گفت: ای اهل کوفه، اهل عهد شکنی و خیانت ... آگاه باشید که  کار زشتی کرده­اید و خداوند بر شما خشمگین است و در عذاب جاویدان می­مانید، آیا برای برادرم گریه می­کنید؟ آری، سوگند به خدا گریه کنید، شما به گریه کردن سزاوارترید، پس زیاد گریه کنید و کم بخندید، ننگ بر شما است و با خشم خدا برگشته اید و ذلت و خواری برای شما ثبت گردیده است ...»[7].
باقر گفت :«اگر همه مردم شیعه ما باشند، سه چهارم آنان به ما شک دارند، و یک چهارم دیگرشان احمق اند ... [8].
و باقر رحمه الله گفت: «اگر مردم همه شیعه ما بودند؛ سه چهارم آنها مشکوک و بقیه احمق می­بودند...»[9].
و وقتی رهبران شیعه نزد ابی عبدالله رفتند و گفتند: «ما را لقب توهین آمیزی داده اند که کمر ما را شکسته و دلهای ما به سبب آن مرده است، و به سبب آن حاکمان ریختن خون ما را حلال شمرده­اند. ابو عبدالله گفت: منظورت لقب رافضه است؟ گفتند: آری، گفت: نه سوگند به خدا آنها شما را رافضه ننامیده­اند، بلکه خدا شما را رافضه نامیده است»[10].
و مجلسی بابی را تحت این عنوان آورده است که: «فضیلت رافضه و ستایش نامگذاری با آن» و چهار حدیث در این مورد ذکر کرده است[11].
 
ضربه کمر شکن
علی بن یزید شامی از ابوالحسن روایت کرد که ابو عبدالله علیه السلام  گفت: «خداوند هیچ آیه­ای در مورد منافقین نازل نکرده مگر اینکه در مورد کسانی نازل کرد که به مذهب تشیع در آمده اند»[12].
 
به نقل از: سؤال و جوابهايي در مورد شیعیان اثنا عشری، تألیف: عبدالرحمن بن سعد الشثری، مترجم: اسحاق دبیری


[1] - الروضة كافي ج8/2073 (كتاب الروضة ح290 حديث يأجوج ومأجوج) .
[2] - کافی 5 / 5 – 6 .
[3] - الارشاد مفید ، ص 241 ، و مثیر الاحزان ، ص 74 ، ابن نما حلی ، و اعلام الوری طبرسی ، ص 241 .
[4] - الاحتجاج طبرسی 2 / 10 ، 290 .
[5] - الاحتجاج 2 / 29 ، 303 – 304 .
[6] - الاحتجاج طبرسی 2 / 29 ، 303 – 304 .
[7] - بحارالانوار 45 / 162 .
[8] - اصول کافی 1 / 496 .
[9] - بحار الأنوار ج46/252 ح45.
[10] - کافی 5 / 34 .
[11] - البحار 68 – 86 ، 97 .
[12] - رجال کشی ، 253 – 254 .



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

عن أبي قيس، عن الحسن، قال: «لا تخالفوا الله عن أمره فإن خلافاً عن أمره عمران دار قضى الله عليها بالخراب». الحلية الأولیاء؛ أبي نعيم اصفهانی. امام حسن بصری رحمه الله فرمودند: «با اوامر خداوند مخالفت نکنید، چرا که مخالفت از امر وی موجب آبادانی دنیا است، ولی خداوند متعال (مخالفت با خود را) با ویران ساختن آن جبران می کند».

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 2402
دیروز : 3590
بازدید کل: 8970159

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010