Untitled Document
 
 
 
  2024 Nov 21

----

19/05/1446

----

1 آذر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

عَنْ أَنَسٍ رضي الله عنه قَالَ: قَالَ النَّبِيُّ صلي الله عليه و آله وسلم: «لا يُؤْمِنُ أَحَدُكُمْ حَتَّى أَكُونَ أَحَبَّ إِلَيْهِ مِنْ وَالِدِهِ وَوَلَدِهِ وَالنَّاسِ أَجْمَعِينَ». (بخارى:15)
ترجمه: از انس رضي الله عنه روايت است كه رسول اكرم صلي الله عليه و آله وسلم فرمود: «كسي از شما، نمي تواند مومن ( واقعي) باشد، تا اينكه من (پيامبر) نزد او از پدر، فرزند و همه مردم، محبوب تر نباشم».

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

الهیات و ادیان>فرقه ها و مذاهب>شیعه > همسران پاک رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از دیدگاه شیعه

شماره مقاله : 2523              تعداد مشاهده : 329             تاریخ افزودن مقاله : 18/5/1389

همسران پاک رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم از دیدگاه شیعه


س– علمای شیعه در مورد دو همسر پاک پیامبر صلی الله علیه و سلم  عایشه و حفصه رضی الله عنهما چه عقیده­ای دارند؟
ج *- علمای شیعه معتقدند که عایشه و حفصه رضی الله عنهما  کافرند[1].
به دروغ به نام جعفر صادق افتراء بسته­اند منبی بر اینکه آیه 3 سوره تحریم که ­فرماید: { وَإِذْ أَسَرَّ النَّبِيُّ إِلَى بَعْضِ أَزْوَاجِهِ حَدِيثًا فَلَمَّا نَبَّأَتْ بِهِ وَأَظْهَرَهُ اللَّهُ عَلَيْهِ عَرَّفَ بَعْضَهُ وَأَعْرَضَ عَنْ بَعْضٍ فَلَمَّا نَبَّأَهَا بِهِ قَالَتْ مَنْ أَنْبَأَكَ هَذَا قَالَ نَبَّأَنِيَ الْعَلِيمُ الْخَبِيرُ (٣)}  (تحریم:3)
یعنی: خاطرنشان ساز وقتی را كه پیغمبر با یكی از همسرانش رازی را در میان نهاد ، و او آن راز را (به عایشه) خبر داد ، و خداوند پیغمبرش را از این آگاه ساخت . پیغمبر برخی از آن (رازگوئی) را بازگو كرد و از برخی دیگر خودداری كرد . هنگامی كه همسرش را از آن (رازگوئی) مطّلع كرد ، او گفت : چه كسی تو را از این (موضوع) آگاه كرده است‌ ؟ پیغمبر گفت : خداوند بس دانا و آگاه مرا با خبر كرده است.
 گفته آن زن که رسول خدا صلی الله علیه و سلم  با او رازی در میان گذاشت حفصه بود، سپس گفته­اند: حفصه با گفتن { مَنْ أَنْبَأَكَ هَذَا }  کافر شد، و لذا خدا در مورد او و خواهرش این آیه را نازل کرد { إِنْ تَتُوبَا إِلَى اللَّهِ فَقَدْ صَغَتْ قُلُوبُكُمَا}.این قسمت را نیز چنین تفسیر کرده: «صَغَت بمعنی زیغ و انحراف است که همان کفر است»[2].
آقای محمّد حسین محمود طباطبایی عراقی متوفای 1402 قمری در تفسیر خود گفته: «از ابوعبدالله علیه السلام  روایت شده که در مورد آیه 10 سوره تحریم که می­فرماید: { ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلا لِلَّذِينَ كَفَرُوا اِمْرَأَةَ نُوحٍ وَامْرَأَةَ لُوطٍ }گفته اند: «این مثلی است برای خداوند برای عائشه و حفصه که با رسول خدا صلی الله علیه و سلم  مبارزه کردند و رازش را فاش کردند»[3].
*- معتقدند که عایشه و حفصه و پدرانشان پیامبر صلی الله علیه و سلم  را کشتند.
شیخ و عالم شیعی عیاشی از ابوعبدالله (به دروغ) روایت کرده که گفت: «آیا می­دانید که پیامبر صلی الله علیه و سلم  مرده است یا کشته شده؟ خداوند متعال فرموده: {أَفَإِنْ مَاتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ} (آل عمران: ١٤٤)
(گفت:) بنابراین قبل از وفات به پیامبر سم دادند، و آن دو او را مسموم کردند و ما گفتیم : آن دو و پدرانشان بدترین افراد روی زمین هستند»[4].
مجلسی می­گوید: عیاشی با سند معتبر از صادق روایت کرده که گفت: «عایشه و حفصه رضی الله عنهما لعنت خدا بر .... او را مسموم کرده و کشتند»[5].
*- و علمای شیعه معتقدند که عایشه و حفصه رضی الله عنهما (پناه بر خدا از این کفر) مرتکب فاحشه شده­اند!! آیت شیعه قُمی بر این قضیه قسم می­خورد و می­گوید: سوگند به خدا منظور از { فَخَانَتَاهُمَا} (که در رابطه با زنان نوح و لوط نازل شده، که در آن خداوند به کافر بودن زن آن دو پیامبر اشاره نموده) منظوری جز زنا و فاحشه نیست»[6].


[1] - الصراط المستقیم بیاضی 3 / 168 ، و فصل الخطاب نوری ، ص 313 ، بحارالانوار 22 / 246 .
[2] - الصراط المستقيم ج3/168 (فصل في أختها حفصة) بحار الأنوار ج22/246 ح17 (باب أحوال عائشة وحفصة) فصل الخطاب ص313،محاسن الاعتقاد ص157.
[3] - الميزان في تفسير القرآن ج19/346 .
[4] - تفسیر عیاشی 1 / 200 .
[5] - حیاة القلوب مجلسی 2 / 700 .
[6] - تفسیر قمی 2 / 377 .


به نقل از: سؤال و جوابهایی در مورد شیعیان اثنا عشری، تألیف:  عبدالرحمن بن سعد الشثری، مترجم: اسحاق دبیری



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

مُزَنِی شاگرد شافعی رحمه الله: خداوند اختلاف را نکوهش کرده و آن را مذموم دانسته و امر کرده است که هنگام اختلاف به کتاب و سنت رجوع کنيم

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 12842
دیروز : 5614
بازدید کل: 8803001

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010