|
|
قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين». امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل». |
|
اسلام معاصر>اشخاص>شیخ عبدالعزیز افراز
شماره مقاله : 2592 تعداد مشاهده : 435 تاریخ افزودن مقاله : 22/5/1389
|
زندگی نامه شیخ عبدالعزیز افراز از زبان خودش
30 شهریور ۱۳۸۸
نوشته شده توسط: سرویس خبری خبرگزاری سیریک
شیخ عبدالعزیز افراز امام جمعه شهرستان سیریک شیخ عبدالعزیز افراز را سیریکی ها به خوبی می شناسند شاگرد مکتب شیخ ضیائی که اکنون نزدیک به یک دهه است که در راستای خواست های استادش که همان نشر و گسترش مسائل دینی بود به فعالیت میپردازد.
محمد افراز و پدرش از دیار هرنگ بستک می باشد. می گوید:
تحصیلات ابتدائی را در روستایم هرنگ و دو سال اول مقطع متوسطه را در بندر لنگه به تحصیل پرداختم. شور و علاقه ام به مسائل دینی موجب گردید تا شبهای بسیاری را برای آموختن علوم حدیث در مدرسه دینی سلطان العلما و در جوار اساتیدی چون شیخ محمد زارعی که از اساتید برجسته حال و زمان خویش می باشد کسب علم نمایم.
در حین تحصیل در سال دوم مقطع متوسطه بودم که مطلع شدم در بندرعباس آموزشگاهی تاسیس شده که هم دروس دینی را تدریس می کنند و هم دروس دولتی را، نام آن آموزشگاه مدرسه علوم اسلامی اهل سنت و جماعت بندرعباس بود و مدیرش شیخ محمد ضیائی.
عشق و علاقه ام به دین و ارادتم به شیخ شهید موجب گردید تا در مکتب آن شیخ بزرگوار به تحصیل خویش ادامه دهم. تا پایان مقطع متوسطه را در بندرعباس و در مدرسه علوم اسلامی به تحصیل پرداختم. رشته ام اقتصاد و دیگر اساتیدم شیخ نوح آگاهی و شیح محمد حسین واحدی بودند.
پس از پایان تحصیلات در مقطع متوسطه و تا اواخر سال ۶۸ بنده در پست معاونت جناب شیخ و ناظمی آموزشگاه مشغول بودم. هرچند که در حین تحصیل هم به سبب لطفی که جناب شیخ همواره بر بنده داشتند چند سالی را هم همراه با تحصیل، مسئولیت ناظمی آموزشگاه را بر عهده داشتم، اما در اواخر سال ۶۸ بود که احداث واحد دانشگاه مدینه در شهر راس الخیمه امارات مطلع شدیم از این رو جهت ادامه تحصیل اقدام نمودیم، هر چند که جناب شیخ ضیائی ابتدا از این سفر ناخرسند بودند اما با اطمینانی که به ایشان بابت برگشتمان دادیم برایمان آرزوی موفقیت نمودند .
تحصیلاتم را در رشته فقه و تا سال ۷۳ با کسب مدرک کارشناسی به پایان رسانیدن با بازگشت به وطن فعالیتم را در مدرسه دینی بندرعباس با تدریس آغاز نمودم. دو سالی را در بندر ماندم و این بار برای ادامه تحصیل راهی سودان و دانشگاه ام الدرمان خارطوم شدم. پس از دو سال تحصیل در این کشور افریقائی عرب زبان با مدرک کارشناسی ارشد رشته فقه با گرایش حقوق فارغ التحصیل شدم. سال ۷۸ وارد کشور شدم و پس از یکسال تدریس در بندرعباس با مشاوره و پیشنهاد شیخ عبدالکریم محمدی، شیخ محمد صالح پردل و شیخ عبدالوهاب ضیائی برای اداره مدرسه دینی سیریک رهسپار بیابان شدم.
مدتی از حضورم در سیریک نگذشته بود که حاج کیدی کمالی به رحمت خدا رفت و طی جلسه که با حضور بزرگان و معتمدین شهر برگزار شده بود از بنده تقاضا شد که این مسئولیت را بپذیرم که پس مشاوره با شیوخ بندر با این مساله موافقت نمودم و امروز نزدیک به یک دهه است که در کنار مردم خونگرم شهر و شهرستان سیریک هستم.
به نقل از: sirik.net
|
بازگشت به ابتدای
صفحه
بازگشت به نتایج قبل
چاپ
این مقاله
ارسال مقاله به دوستان |
|
|
|
|
|