Untitled Document
 
 
 
  2024 Nov 21

----

19/05/1446

----

1 آذر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

براء بن عازب رضی الله عنه  مي‌گويد: حسن بن علي رضی الله عنه  را بالاي دوش رسول اكرم صلی الله علیه و آله و سلم  ديدم؛ در آن حال رسول‌خدا صلی الله علیه و آله و سلم مي فرمود: (اللهم اني أحبه فأحبه) يعني: «بار خدايا! من، حسن را دوست دارم؛ پس تو هم او رادوست بدار».
صحيح مسلم، شماره‌ي (2422).

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

اسلام معاصر>اشخاص>عبدالصبور شاهین

شماره مقاله : 4321              تعداد مشاهده : 315             تاریخ افزودن مقاله : 15/7/1389

عبدالصبور شاهیندکتر عبدالصبور شاهین "رحمه الله" از دانشمندان و دعوتگران اسلامی در سر زمین مصر و جهان اسلام بشمار می رفت، وی در پهلوی تدریس و تالیف خطیب مسجد جامع عمرو بن العاص در شهر قاهره نیز بود و بیش از (70) کتاب را تألیف و یا ترجمه نموده است. 
دکتر شاهین به حیث استاد در دانشکدۀ دار العلوم دانشگاه قاهره ایفای وظیفه می نمود و پس از مدت کوتاه یکی از معروفترین متفکران و دعوتگران عصر حاضر در مصر و سطح جهان اسلام گردید.
دکتر شاهین در شورای عالی (پارلمان مصر) نیز عضویت داشت، همچنان به عنوان استاد در بخش مطالعات اسلامی و عربی در دانشگاه ملک فهد عربستان سعودی ایفای وظیفه نموده است.
وی دهها آثار ارزشمند و مهم را از خود به جا گذاشت که معروفترین آن: "دستور اخلاق در قرآن" و "مفصل آیات قرآن" و "ترتیب معجمی" و "تاریخ قرآن کریم" و "دایره المعارف مادران مؤمنان" و "صحابیات در اطراف پیامبر صلی الله علیه و سلم" و "پدرم آدم علیه السلام" است.
دکتر عبد الصبور شاهین به زبان فرانسوی مسلط بود و چندین کتاب را از فرانسوی به عربی ترجمه نموده است.
متفکر و نویسندۀ معروف دکتر "عبدالصبور شاهین" عصر روز یکشنه 17 شوال سال 1431هـ ق برابر با 4 میزان/مهر 1389هـ ش در سن 82 ساگی وفات نمود. "انا لله و انا الیه راجعون".
یکی از کتابهای معروف استاد شاهین رحمه الله کتاب "تاریخ قرآن کریم" می باشد که ترجمۀ فارسی آن در کتابخانۀ عقیده نشر گردیده است، مؤلف رحمه الله در مقدمۀ این کتاب می فرماید:
"کسانی که عبارت «تاریخ قرآن کریم» را می‌خوانند، چه بسا تصور کنند که مطلب واضح و روشن است؛ به طوری که صفحات اندکی دربارة این موضوع که غیر محققانه به جنبه‌های این تاریخ روشن و پر حجم می‌پردازد، بر ایشان کافی است در حالی که این تاریخ، در حقیقت تاریخ شکوفایی این امت بزرگ با تمدن جاودانه‌اش می‌باشد؛ گویی تاریخی با این درجه از اهمیت ممکن است، ساده و بدون ابهام و صرف حوادثی باشد که در زمان و مکان مشخصی رخ داده‌اند و زمان و مکان بیانگر تمامی جنبه‌های آن می‌باشد.
مهم‌ترین جنبة این تاریخ، بُعد روان‌شناختی عناصر مختلفی است که در عرصة آن وارد شدند؛ چه مؤمنانی که پرچم اعتقاد و عقیده را برای دفاع از دین خدا برداشتند و چه ملحدانی که منکر شایستگی مؤمنان در تحقق هدفشان گشتند و چه منافقانی که مزورانه عمل کردند". روحش شاد باد.

به نقل از سایت عقیده 



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

 علی رضی الله عنه در حالی که شلاق در دست داشت و عبایی براو بود وارد بازار می‌شد و می‌گفت: ای تاجران حق را بگیرید و حق را بدهید در امان می‌مانید، سود کم را رد نکنید که ‌از سود زیاد محروم می‌شوید و به مردی نگاه کرد که داستان سُرایی می‌کرد، به او گفت: آیا داستان می‏سرایی در حالی که فاصله‌ی ما با زمان پیامبر صلی الله علیه و سلم نزدیک است، از تو می‌پرسم اگر جواب مرا گفتی که خوب، واگر نه با این شلاق تو را چنان می‌زنم که زمین بیفتی، بگو ثبات و زوال دین چیست؟ او گفت: دین با پرهیزگاری ثابت و ماندگار می‌شود و با طمع ورزی از بین می‌رود، گفت: آفرین، قصه بگو که ‌افرادی چون تو می‌توانند قصّه سُرا باشند. ( المنتظم فی تاریخ الملوک ابن جوزی 5/70)

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 22955
دیروز : 5614
بازدید کل: 8813114

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010