Untitled Document
 
 
 
  2025 Mar 27

----

27/09/1446

----

7 فروردين 1404

 

تبلیغات

حدیث

 

علي رضی الله عنه  مي‌گويد: رسول‌خدا صلی الله علیه و آله و سلم دست حسن و حسين رضي الله عنهما را گرفت و فرمود: (من أحبّني و أحبّ هذين و أباهما و أمّهما كان معي في درجتي يوم القيامة) يعني: «هر كس مرا و اين دو را و پدر و مادرشان را دوست بدارد، روز قيامت همراه من خواهد بود». ترمذي رحمه‌الله بدين‌ شكل روايت كرده كه در بهشت، با من خواهد بود.
  روايت احمد؛ ترمذي، اين حديث را روايت كرده و آن را حديثي غريب دانسته است. مسند احمد (1/77)؛ سند ترمذي، شماره‌ي 3734؛ سير أعلام النبلاء (3/254).

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

اجتماعی>زن>زن > اعمال مخالف با شرع برخی از بانوان مسلمان در بيرون رفتن از منزل، بدحجابي و اختلاط با مردان

شماره مقاله : 8648              تعداد مشاهده : 724             تاریخ افزودن مقاله : 21/11/1389

اعمال مخالف با شرع برخی از بانوان مسلمان در بيرون رفتن از منزل، بدحجابي و اختلاط با مردان


1.   استفاده از عطر و اودكلن به هنگام بيرون رفتن از منزل به گونه‌اي كه بوي خوش آن به مشام مردان برسد. اين از كارهاي بسيار ناپسندي است كه خيلي از زنان آن را دست‌كم مي‌گيرند.
خواهر مسلمان،‌ آيا مي‌دانيد كه پيامبر  صلی الله علیه و سلم  اجازه نمي‌دهد زنان با استفاده از عطر و مواد خوشبو، به مسجد آيند، و فرموده است : «هر زني كه به خود عطر زند و سپس به مسجد رود نمازش پذيرفته نمي‌شود تا اينكه غسل نمايد». [روايت ابن ماجه].
خواهر گرامي، وقتي در حق زني كه براي گزاردن فريضه‌ي نماز قصد خانه‌ي خدا دارد، اين گونه است، پس در حق كسي كه خود را معطر مي‌كند و آنگاه از منزل به قصد بازار يا مراسم جشن يا ديدن بستگان و يا به محل كار بيرون مي‌رود و بدين وسيله در راه مرداني را به فتنه مي‌انداز، چگونه است! بدون شك در چنين حالتي تحريم شديدتر و عذاب سخت و دردناك‌تري خواهد داشت؛ پيامبر  صلی الله علیه و سلم  مي‌فرمايد : «هر زني كه به خود عطر زند و سپس از مرداني گذر كند تا بوي آن را حس كنند، زناكار است». [روايت ابو داود ونسايي].
2.   خلوت با نامحرم : پيامبر  صلی الله علیه و سلم  فرموده است : «هيچ كدامتان با زني خلوت نگزينيد، مگر اينكه با شما محرمي باشد». [متفق عليه].
3.   رفتن پيش پزشكان مرد بي‌آنكه ضرورتي در ميان باشد: براي زن بهتر است حتي‌الامكان براي معاينه و درمان به پزشكان زن مراجعه كند.
4.   چنانچه جامعه‌ي اسلامي به كار و تخصص زن نيازمند باشد، براي او رواست تا بيرون از منزل به كار مشغول شود، البته به شرط اينكه كار او مباح و متناسب با طبيعت جسمي و روحي او باشد و موجب كوتاهي در گزاردن حقوق همسر و فرزندش نشود و بتواند با رعايت رفتار و اخلاق اسلامي و بدون كوتاهي در فرايض شرعي و به دور از اختلاط با مردان در محيط كاري به وظيفه‌ي خود به درستي عمل كند.

از کتاب: اعمال مخالف با شرع برخی از بانوان مسلمان، گردآوری: عبدالله بن عبدالرحمن الجبرین، مترجم: مجید احمدی
 



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

 علی رضی الله عنه در حالی که شلاق در دست داشت و عبایی براو بود وارد بازار می‌شد و می‌گفت: ای تاجران حق را بگیرید و حق را بدهید در امان می‌مانید، سود کم را رد نکنید که ‌از سود زیاد محروم می‌شوید و به مردی نگاه کرد که داستان سُرایی می‌کرد، به او گفت: آیا داستان می‏سرایی در حالی که فاصله‌ی ما با زمان پیامبر صلی الله علیه و سلم نزدیک است، از تو می‌پرسم اگر جواب مرا گفتی که خوب، واگر نه با این شلاق تو را چنان می‌زنم که زمین بیفتی، بگو ثبات و زوال دین چیست؟ او گفت: دین با پرهیزگاری ثابت و ماندگار می‌شود و با طمع ورزی از بین می‌رود، گفت: آفرین، قصه بگو که ‌افرادی چون تو می‌توانند قصّه سُرا باشند. ( المنتظم فی تاریخ الملوک ابن جوزی 5/70)

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 1281
دیروز : 4920
بازدید کل: 10029373

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010