Untitled Document
 
 
 
  2026 Apr 22

----

05/11/1447

----

2 ارديبهشت 1405

 

تبلیغات

حدیث

 

 رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: "شر الطعام طعام الوليمة، يمنعها من يأتيها، و يدعي إليها من يأباها، و من لم يجب الدعوة فقد عصي الله و رسوله" (متفق عليه)، يعنى: "بدترين عذا، غذاي وليمه‌اي است که فقراي نيازمند از آن منع و ثروتمندان بي‌نياز به آن دعوت شوند، وکسي که دعوت وليمه را اجابت نکند به راستي نافرماني خدا و رسول او را کرده است".

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

قرآن و حدیث>مسائل قرآنی و حدیث>اسلام > حدیث تمیم دارى درباره انتشار دعوت اسلام

شماره مقاله : 8839              تعداد مشاهده : 369             تاریخ افزودن مقاله : 21/12/1389

حدیث تمیم دارى درباره انتشار دعوت اسلام


احمد و طبرانى از تمیم دارى رضی الله عنه روایت نموده ‏اند كه گفت: از پیامبر خدا صلی الله علیه و سلم شنیدم كه مى ‏فرمود: «این دین به جایى خواهد رسید كه شب و روز به آنجا مى ‏رسد، و خداوند هیچ خانه گلى و پشمى را نخواهد گذاشت مگر این كه این دین را به عزّت نیكو و یا ذلّت خوار كننده در آن داخل خواهد نمود. عزّتى كه خداوند با آن اسلام و اهل آن را عزّت مى‏بخشد، و ذلّت و خوارى اى كه خداوند به آن اهل كفر را خوار و ذلیل مى‏سازد.» تمیم دارى مى گفت: این را من از اهل بیت خود دانستم، آنهایى را كه از اهل بیتم اسلام آورده بودند خیر، عزّت و شرف نصیب شد و آنهایى را كه كافر بودند ذلّت خوارى و جزیه پرداختن نصیب گردید. این چنین در المجمع (14/6) و (262/8) آمده هیثمى (14/6) مى ‏گوید: رجال احمد رجال صحیح اند، و مانند این را طبرانى نیز از مقداد روایت كرده است.

از کتاب: حیات صحابه، مؤلّف علّامه شیخ محمّد یوسف كاندهلوى، مترجم: مجیب الرّحمن (رحیمى)، جلد اول، به همراه تحقیق احادیث کتاب توسط:محمد احمد عیسی (به همراه حکم بر احادیث بر اساس تخریجات علامه آلبانی)
 
مصدر:
دائرة المعارف شبکه اسلامی
IslamWebPedia.Com




 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

قال عبد الله رضی الله عنه: «تعلموا العلم فإذا علمتم فاعملوا». عبدالله بن مسعود رضی الله عنه فرمود: «علم بیاموزید، و هرگاه آموختید پس به آن عمل کنید»."الحلية الأولیاء"؛ أبي نعيم اصفهانی.

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 10757
دیروز : 20548
بازدید کل: 16848615

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010