Untitled Document
 
 
 
  2024 Nov 21

----

19/05/1446

----

1 آذر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

 

رسول الله صلي الله عليه وسلم فرمود:
«الْيَسيرُ مِنَ الرِّياءِ شِرْكٌ، وَمَنْ عادَى أَوْلِياءَ الله فَقَدْ بارَزَ الله بِالْمُحارَبَةِ إِنَّ الله يُحِبُّ الأَبْرارَ الأَتْقِياءِ الأَخْفِياءِ الَّذِينَ إِنْ غابُوا لَمْ يُفْتَقَدُوا، وَإِنْ حَضَرُوا لَمْ يُعْرَفُوا، قُلُوبُهُمْ مَصَابِيحُ الْهُدَى، يَخْرُجُونَ مِنْ كُلِّ غَبْراءَ مُظْلِمَةٍ».
ریاء کمش هم شرک است، و هر کس با دوستان خدا دشمنی کند با خدا ابراز جنگ کرده است، همانا خداوند نیکوکاران پرهیزگار پنهانکار را دوست دارد، کسانی که وقتی غائب شوند ناپدید نمی‌گردند، و وقتی در میان ما باشند ناشناخته‌اند. قلب‌های آنان چراغ‌های هدایتی است که از (فضاهای) غبارآلود تاریک بیرون می‌آیند (و می‌درخشند).
مستدرک حاکم 1/44 حدیث (4)، و 3/303 حديث (5182)، 4/364 حديث (7933)، وسنن ابن ماجه 2/1320 حديث (3989)، وسه معجم طبرانی، ومسند شهاب و غیره.

 

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

الهیات و ادیان>ادیان دیگر>مسیحیت > چگونه از پخش و نشر مسیحیت جلوگیری نمود؟

شماره مقاله : 9440              تعداد مشاهده : 325             تاریخ افزودن مقاله : 16/1/1390

چگونه از پخش و نشر مسیحیت جلوگیری نمود؟ 


بر هر مسلمان لازم است تا در نشر و پخش دین اسلام به اندازۀ وسع خود سهم بگیرد، زیرا اسلام دینی است که به همه بشریت به واسطۀ پیامبر بزرگ اسلام حضرت محمد صلی الله علیه وسلم فرستاده شده است، هر چند قرآن کریم با دلایل و براهین واضح و آشکار فرود آمده است ولی با آن هم به وسایل، راه و روشی که مناسب و مطابق هر اجتماع باشد، ضرورت دارد.
چنانکه در رویاروئی و افشا نمودن حملات مسیحیت بر کشورهای اسلامی هر مسلمان ملزم به کار، فعالیت، دفاع از دین، و بر ملا ساختن برنامه های آنان می باشد.
ما بطور مختصر راه های مقابله با دعوتگران مسیحیت را خدمت خوانندگان گرامی تقدیم میداریم، خدا کند درین راه گامی مؤثری باشد.
1- مسلمانان باید به آئین اسلام و آداب آن چنگ بزنند تا الگو و نمونه ای از اخلاق و آداب اسلامی گردند، ودیگران را گرویدۀ آئین خود گردانند.
2- نصاب و برنامه های تعلیمی در همهء مراحل آن باید موافق و موازی با احکام شریعت اسلامی باشد تا نسل آ گاه به دین ببار آید.
3- همهء عوامل و اسباب اختلاف و تفرقه میان مسلمانان برداشته شود و اینکار تنها در وحدت زیر پرچم اسلام و تطبیق قانون قرآن صورت خواهد گرفت.
4- حکومت های کشورهای اسلامی باید به سوی عملی نمودن احکام و قوانین اسلامی حرکت نمایند و قوانین وضعی و خود ساختهء بیگانگان را از میان بردارند.
5- باید فعالیت و کار در زمینۀ نشر کتابها و تألیفات اسلامی صورت گیرد تا اسلام به شکل درست و حقیقی اش به مردم معرفی گردد، زیرا اسلام دینی است که عقل را مخاطب قرار میدهد، و اگر مسأله ای و مشکلی پیش آید باید در پرتو آیات قرآنی و سنت مطهر پیامبر صلی الله علیه وسلم حل گردد و راهی برای مسیحیت باقی نماند تا در حل معضله های ما مداخله نمایند.
6- باید دعوتگران ماهر و برجسته به کشورهای بیگانه فرستاده شوند تا آئین اسلام را بطور درست به آنها پیش نمایند.
7- انجمن ها، مؤسسات، مراکز و اتحادیه های مختلف تأسیس گردد تا روش های دعوتگران مسیحیت و مستشرقین (خاورشناسان)، توطئه و دسیسه ها و پلان های آنها را خنثی نمایند.
8- دولت های اسلامی در مورد شفاخانه ها، کلینک ها، کورسها و مراکز کلتوری و ورزشی بیگانگان تجدید نظر نمایند، زیرا اینها از وسایل مهم دعوتگران مسیحیت بشمار می رود.
9- نشر و پخش اخبار وحکایات اشخاصیکه به اسلام مشرف میگردند، چه مسیحی یا کس دیگری، بویژه آنعده دعوتگران شان که به اسلام میگرایند([1]).

سایت مهتدین
Mohtadeen.Com

-----------------------------------------------------
[1]- التنصیر فی البلاد الاسلامیة صــ98- 106، و سایت العالم الاسلامی ( وسایل اخوان مسلمین برضد مسیحیت) والتنصیر و مفهومه.. صــ: 135- 140.



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

قول شافعی: وقتی قرآن و سنّت وجود دارد، هر کسی آنها را بشنود عذری ندارد و باید از آن دو اطاعت نماید و در مواردی که قرآن و سنّت چیزی نگفته باشند، به گفته‌های اصحاب رسول خدا صلی الله علیه و سلم یا به قول یکی از آنان مراجعه می‌کنیم. الامام شافعی 7/265

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 8375
دیروز : 5614
بازدید کل: 8798534

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010