Untitled Document
 
 
 
  2024 Nov 21

----

19/05/1446

----

1 آذر 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

پيامبر صلى الله عليه و سلم فرمودند: "أحب الناس إلى الله تعالى أنفعهم للناس ، وأحب الأعمال إلى الله عز وجل سرور يدخله على مسلم ، أو يكشف عنه كربة ، أو يقضي عنه دَيْنا" (روايت طبراني)
«محبوبترين مردم نزد خداوند آنهايى هستند كه بيشترين منفعت را به مردم ميرسانند، و دوستدارترين اعمال نزد خداوند آنست كه كسى سرور و خوشحالى را به قلب مسلمانى وارد كند، و يا مصيبتى را از او دور كند، و يا قرضى را بجاى او پرداخت كند».

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

اجتماعی>خانواده>زن > عادات بدی که ممکن است آشیانه آرامت را ویران کند

شماره مقاله : 9965              تعداد مشاهده : 520             تاریخ افزودن مقاله : 20/2/1390

عادات بدی که ممکن است آشیانه آرامت را ویران کند

1. انتقاد:
اختلاف نظر و دیدگاه جزو سرشت انسان است ، گاهی از یکی از زوجین رفتارهایی سر می زند که به نظر دیگری عجیب و نادرست می آید،اما تعدادی از زن وشوهر ها به اشتباه افتاده و از خط فاصل بین اختلاف نظر و انتقاد و ملامت و اتهام طرف دیگر ، عبور می کنند. اینجاست که مشکل شروع می شود و هنگامی که از یک گفتگوی ساده تبدیل به تلاشی برای ردّ اتهامات و انتقادات طرف مقابل می شود، پیچیده تر می گردد..... اینجا هم (خواهر عزیزم) بانوی گرامی، بدان که شوهرت هیچ حرفی را از تو نخواهد پذیرفت حتی اگر درست هم باشد در نتیجه تمام تلاشش بر جواب دادن توهین شماست.

چگونه می توانید از این حالت دور شوید؟:
در سخن گفتن ازبه کار بردن کلمه ی (تو) نسبت به شوهرت دوری کن مثلاً به جای اینکه بگویی ( تو در بیرون منزل زیاد تأخیر کردی) ، به او بگو( دوست داشتم مدتی را باهم باشیم امّا دیر کردی).

2. مسخره کردن :
بدترین چیزی که یکی از زوجین را جریحه دار می کند، به تمسخر گرفتن شیوه حرف زدن و رفتار او از طرف مقابل است که گاهی با کلمات و گاهی نیز با حرکات صورت یا حرکات ساده ی بدن انجام می شود. و وقتی یکی از طرفین با آن روبرو می شود ، احساساتش به شدت جریحه دار شده، شکاف آشکاری بین او وشریک زندگیش پیش می آید که احساس می کند احترامی را که انتظار داشت در چشم دیگری ندارد و نتیجه اجتناب ناپذیر چنین احساسی نیز دوری و جفای به یکدیگر خواهد بود......
حالا (خواهرعزیزم!) چطور می توانی از این کار جلوگیری کنی:
- بانوی بزرگوار، خود را عادت بده که زمانی که شوهرت به گونه ای که تو خوش نداری رفتار می کند، قبل از هر واکنشی آرام و بر خودت مسلّط باشی . اوّل آرام باش و موقعیت را درک کن و بر شیوه ی خودت درمقابل آن تسلّط کامل داشته باش.
- همیشه سعی کن خوبی ها و رفتار های درست شوهرت را به یاد بیاوری تا بتوانی وقتی رفتار نامناسبی داشت ، بدون عصبانیّت آن را تحمّل کنی.

3. بی توجهی:
عادت بد دیگری نیز هست که به رابطه زناشویی و محبّت بین طرفین صدمه می زند که عبارت است از بی توجهی در شنیدن حرفهای طرف مقابل. بیشتر مردان مرتکب این عادت می شوند و با توجه، به سخن همسرانشان گوش نمی دهند وهنگام صحبت کردن آنان، خود را به کار دیگری مشغول می کنند، به خیال اینکه با این کار از مشاجره و جدل در باره چیزی که دوست ندارند پرهیز می کنند ، امّا چیزی که بسیاری از شوهران نمی دانند این است که روبرو نشدن با مشکل و تجاهل کردن در مورد آن، بدون تردید نه به حلّ آن، بلکه به پیچیده شدن مسئله می انجامد.
(بانوی(مسلمان)!) چگونه می توانی خود را از این مشکل دور کنی:
- سعی کن در آرامش کامل با همسرت درباره موضوع گفتگو کنی تا او احساس کند که نیاز است با نشانه ودلیل به تو نشان دهد که با دقت به تو گوش می دهد، سپس خودت دقیقاً همین کار را انجام بده و با تکان دادن ساده ی سر یا با کلمات مختصری مثل (بله)، (دقیقاً)، (خُب!) و ( بعد چی شد؟) به او این احساس را منتقل کن که داری با اهتمام و دقت به حرفهایش گوش می کنی.
- وقتی دیدی که شوهرت کم کم به حرفهایت توجهی ندارد، برای چند لحظه ای سکوت کن و بعد موضوع بحث را عوض کن و در باره موضوعی حرف بزن که مطمئن هستی خوشش می آید ، و دوباره شوهرت را به طرف گفتگو در باره موضوع اصلی می کشاند، بعد می توانی به موضوع اصلی برگردی.

4. به خود گرفتن حالت تدافعی
بدترین چیزی که ارتباط تو را با شوهرت دچار زیان می کند، این است که مرتباً در برابرش موقعیت تدافعی به خود بگیری، اگر تو مکرراً در برابر همسرت از خودت و رأی و نظرت دفاع کنی ، بدون تردید در نظر شوهرت نوعی اتهام (او به اشتباه) جلوه می کند. بنابر این هرگز اینطور نیست که یکی ازطرفین کاملاً بدور از اشتباه و دیگری پر از اشتباه باشد.....
 

چگونه می توانی خود را از چنین چیزی دور بداری:
- سعی کنید که نظر شوهرتان را در ک کنید طوری که احساس کند که تو برای به گردن گرفتن مسئولیت کارهایت کاملاً آماده هستی و قبول داری که اشتباهاتی هم داری ، بعد، به طور غیر مستقیم به اشتباهاتی که شوهرت در همین موضوع داشته اشاره ای بکن ، با این کار شوهرت برای گفتگو در باره موضوع به صورتی بسیار مثبت آماده خواهد شد.

5. چیزی که به تو ازدواج سعادتمندانه ای ارزانی خواهند داشت
1. به شوهرت نشان بده که به هرچه می گوید و انجام می دهد اهمّیت می دهی ، هرچند در درون خود با آن موافق نباشی ،با این راهکار می توانی آنچه را آزار دهنده است، به خوبی تغییر دهی.
2. با انجام بعضی رفتارها، مثل آماده کردن سفره غذا، کاری کن که شوهرت بداند که دوستش داری و برایت مهم است .
3. برای هر کارش اهمیت قائل باش و سعی کن احساس کند که وجود او در زندگی تو مهمّ و با ارزش است.
4. در کارها و گرفتاریهایش پشتیبان و یاورش باش طوری که حس کند که تو همیشه و همه وقت در کنارش هستی تا به او کمک کنی که بر نگرانی ها فایق آید.
5. موافقت خود را با هرچه می گوید اظهار کن ، حتی وقتی که از درست بودنش اطمینان نداشته باشی و کاری کن که بداند که تو با تفاهم با نظرش برخورد می کنی.
6. گاهی اوقات با کارهای خنده دار و نشاط آور ، نشاط و شادی را به زندگی خود بیاور.
7. در کارهایی که مایه خوشحالی توست با او همکاری و مشارکت کن و چیزی را که برایت ناراحت کننده است، پنهان کن تا همیشه او را در کنار خود داشته باشی.

منبع: مجله ی (الجزیره) شماره 176
ترجمه :عبیدالله

سایت خانواده خوشبخت
BlestFamily.com



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

امام مالک نیز از موسیقی و از گوش دادن به آن نهی نموده است. وی در پاسخ به سوالی درباره غنا و نواختن آلات موسیقی گفت: "آیا عاقلی هم وجود دارد که غنا و موسیقی را حق بداند؟ این کارها را نزد ما فاسقان انجام می دهند" [تفسیر قرطبی]

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 3528
دیروز : 5614
بازدید کل: 8793687

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010