Untitled Document
 
 
 
  2024 Sep 18

----

14/03/1446

----

28 شهريور 1403

 

تبلیغات

حدیث

 

پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: (ما الدنیا فی الآخرۀ إلا مثل ما یجعل أحدکم أصبعه فی الیم فلینظر بم یرجع) یعنی: «دنیا در مقایسه با آخرت، تنها بدین می‌ماند که یکی از شما انگشتانش را در آب دریا فرو برد، آن‌گاه بنگرد که با چه مقدار باز می‌گردد». [مسلم، شماره‌ي 2858.]

 معرفی سایت

نوار اسلام
اسلام- پرسش و پاسخ
«مهتدين» (هدايت يافتگان)
اخبار جهان اسلام
تاریخ اسلام
کتابخانه آنلاین عقیده
سایت اسلام تکس - پاسخ به شبهات دینی
خانواده خوشبخت
شبکه جهانی نور
سایت خبری تحلیلی اهل سنت
بیداری اسلامی
صدای اسلام

 

 

 

  سخن سایت

قال ابن الجوزي ( تلبيس إبليس: 447) ‏عن يحيى بن معاذ يقول: «اجتنب صحبة ثلاثة أصناف من الناس العلماء الغافلين والفقراء المداهنين والمتصوفة الجاهلين».
امام ابن جوزی در کتاب "تلبیس ابلیس" آورده: از يحيي بن معاذ نقل است كه فرمود: «از صحبت سه گروه بپرهيزيد: عالمان غافل، فقيران تملق گو و صوفیان جاهل».

لیست الفبایی     
               
چ ج ث ت پ ب ا آ
س ژ ز ر ذ د خ ح
ف غ ع ظ ط ض ص ش
ه و ن م ل گ ک ق
ی
   نمایش مقالات

تاریخ اسلام>شبهات>رد شبه ى رسول الله صلی الله علیه وسلم مردی شهوانی به زنان بود

شماره مقاله : 11104              تعداد مشاهده : 1573             تاریخ افزودن مقاله : 26/2/1394

الله تعالی رسول الله صلی الله علیه وسلم را برای فرستادن رسالتش انتخاب کرد. و او را شخصیتی با اخلاق بزرگ قرار داد در حالی که هیچ انسان دیگری دارای چنین اخلاق و صفاتی نبود، ولی با وجود این ایشان هم از شبهات حیله گران و بد اندیشان در امان نماند.

از جمله شبهاتی که بر این شخصیت بزرگوار وارد کرده اند این است که می گویند: رسول الله صلی الله علیه وسلم مردی شهوانی به زنان بود تا جایی که یازده همسر داشت . و این شبهه نشان دهنده ی این است که بد اندیشان از تاریخ زندگی این شخصیت بزرگ جاهل اند.

پس در رد این شبهه می گوییم:

1ـ هدف ازدواج رسول الله صلی الله علیه وسلم با یازده زن اتباع شهوت و هوی و هوس نبوده. و بر فرض که این چنین بوده در جواب می گوییم: اولا این امری فطری است و دلیلی بر عیب و نقص در انسان نیست. دوما چند همسری در بین عربهای آن زمان شایع و امری متداول بود. سوم اینکه رسول الله صلی الله علیه وسلم هدفش از چند همسری دعوت به سوی الله و رعایت کردن منافع بزرگ این دعوت بود مثل الفت و مهربانی بین قلبها، کفالت ایتام، نیکی به زنان بیوه و آموزش دادن زنان به امور دینی و مهمتر از آن، چند همسری رسول الله صلی الله علیه وسلم وسیله ای بود برای  انتقال تمام احوال و امور ایشان به نسل های آینده .

2. کسانی که این ادعا را دارند باید بدانند که رسول الله علیه وسلم با هیچ دختر باکره ای ازدواج نکرد مگر بایک نفر که او عایشه رضی الله عنها بود، در حالی که شخص مطیع هوی و هوس طمع دارد با دختر باکره ازدواج کند.

3. رسول الله صلی الله علیه وسلم زمانی که ام المومنین خدیجه رضی الله عنها در قید حیات بود هیچ زن دیگری نگرفت مگر بعد وفاتش و در آن زمان رسول الله صلی الله علیه وسلم پنجاه ساله بودند. در حالی که فرد مطیع هوی و هوس در غالب قبل از این سن ازدواج می کند.

4. رسول الله صلی الله علیه وسلم فردی دعوت گر، مجاهد، حاکم، قاضی و عبادتگری بود که از نماز خواندن بسیار قدمهایش ورم میکرد و بسیار روزه میگرفت، پس این نشان می دهد که بیشتر وقتشان مشغول عبادت بودند و وقتی برای هوی و هوس و عیاشی نداشتند.

5. چند همسری رسول الله صلی الله علیه وسلم دلیلی بر عیب و نقصان نیست. زیرا بسیاری از رسل  قبل از رسول الله صلی الله علیه وسلم نیز چند همسر داشتند. به عنوان مثال ابراهیم علیه السلام دو همسر داشت، و یعقوب علیه السلام چهار همسر.

6. جالب این است که این شبهه را حتی دشمنان اسلام هم رد کرده اند. مثلا فیلسوف انگلیسی توماس کارلیل می گوید: " به رغم دشمنان، هرگز پیامبر مرد شهوانی نبوده است، بلکه از روى ستم و عناد او را متهم به شهوت رانى نموده اند. چقدر ستم و بى انصافى است که شخصى مانند پیامبر را به شهوت رانى متهم کنیم یا اینکه بگوییم جز شهوت و لذت نفسى خود همتى نداشت. دشمنان اگر به حقیقت بنگرند خواهند فهمید در نفس این مرد بزرگ افکارى فوق طمع و دنیوى و جاه و سلطنت بوده است.

 

به این ترتیب، ای خواننده گرامی به این نتیجه می رسیم که این شبهه باطل و بی اساس بوده و خواهد بود و هیچگاه شخصیت رسول الله صلی الله علیه وسلم را خدشه دار نمی کند؛ زیرا سیرت ایشان به صورت دقیق و صحیح نقل شده و به ما رسیده است.

   

 

 



 
بازگشت به ابتدای صفحه     بازگشت به نتایج قبل                       چاپ این مقاله      ارسال مقاله به دوستان

اقوال بزرگان     

امام سفارینی در کتابش غذاء الألباب می گوید: "امام بوحنیفه غنا را بد می دارد و آن را از گناهان به شمار می آورد، همینطور در مذهب اهل کوفه یعنی سفیان و حماد و ابراهیم و شعبی و دیگران و اختلافی بین آنها در این مورد وجود ندارد، و همچنین اختلافی در مورد ممنوعیت غنا در بین اهل بصره وجود ندارد".

تبلیغات

 

منوی اصلی

  صفحه ی اصلی  
 جستجو  
  روز شمار وقايع
  عضویت در خبرنامه  
پیشنهادات وانتقادات  
همكارى با سايت  
ارتباط با ما  
 درباره ی ما  
 

تبیلغات

آمار

خلاصه آمار بازدیدها

امروز : 3961
دیروز : 4517
بازدید کل: 8261878

تعداد کل اعضا : 608

تعداد کل مقالات : 11123

ساعت

نظر سنجی

كداميك از كانال‌هاى اهل سنت فارسى را بيشتر مي‌پسنديد؟

كانال فارسى نور

كانال فارسى كلمه

كانال فارسى وصال

نمایش نتــایج
نتــایج قبل
 
.محفوظ است islamwebpedia.com تمامی حقوق برای سایت
All Rights Reserved © 2009-2010